ДОСЛІДЖЕННЯ СТАНУ ГОТОВНОСТІ СУБ’ЄКТІВ ДО ПРОФІЛАКТИКИ ПОВЕДІНКОВИ - Степаненко, Вікторія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті проаналізовано стан готовності суб’єктів до профілактики поведінкових девіацій обдарованих учнів у закладах загальної середньої освіти (класні керівники, класоводи, вчителі, заступники директорів з навчально-виховної роботи, соціальні педагоги, практичні психологи, студенти-волонтери) на констатувальному етапі експерименту. Діагностико-аналітичну роботу проведено за трьома критеріями: науково-теоретична, практична і психологічна готовність суб’єктів. Дані обробляємо за допомогою φ* критерію кутового перетворення Фішера.