ВИКОРИСТАННЯ ПЛАТФОРМИ MOODLE ТА ОНЛАЙН ДОДАТКА MYENGLISHLAB В ПРОЦЕСІ ВИКЛАДАННЯ ІНОЗЕМНИХ МОВ. - Свиридюк, Ольга; Веремюк, Людмила (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розглянуто онлайн-платформи, за допомогою яких відбувається змішане навчання в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини на прикладі дисципліни «Іноземна мова» спеціальності Психологія. Визначено, що використання онлайн-додатка MyEnglishLab забезпечує викладача автоматичним звітом про роботу студентів. Розглянуто формати створення електронних навчальних курсів у системі інформаційного середовища Moodle. Визначено, що для досягнення поставлених результатів важлива технічно-комп’ютерна підготовка як викладачів, так і студентів.