ФУНКЦІЇ ПРОГНОЗУВАННЯ ТА ПРОЄКТУВАННЯ У СИСТЕМІ СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО СУПРОВОДУ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ - Панасенко, Елліна; Слуцький, Ярослав (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2021)
У статті представлено характеристику стратегічних функцій системи соціально-педагогічного супроводу іноземного студента, а саме: прогностичної та проєктувальної. Розглянуто особливості проведення прогнозування під час адаптаційного процесу, які полягають у висвітленні всього спектру можливих дій і потенційних проблемних ситуацій. Схарактеризовано значущість проєктувальної функції у вибудовуванні іноземним студентом алгоритму послідовності своїх дій під час міжособистісної взаємодії. Ключові слова: іноземний студент, адаптація, алгоритм дій, прогностична функція, соціально-педагогічний супровід, множина прогнозування, проєктувальна функція, тематичний етап супроводу особистості.