РОЗВИТОК ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ПЕДАГОГА НА ТРЕНІНГУ В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ - Корицька, Галина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2021)
У статті подано аналіз особливостей розвитку професійної майстерності вчителя української мови та літератури в міжкурсовий період в умовах дистанційного навчання, зокрема на тренінгу. Педагог отримує знання шляхом вивчення теоретичного матеріалу, формується його інформаційна грамотність і можливості використання ним цифрових технологій. З’ясовано, що робота на тренінгу зосереджується не тільки на ІК-технологіях, які ми використовуємо як інструменти для моделювання е-контенту, а й на педагогічних аспектах, які виражаються в методиці моделювання уроку на засадах діяльнісного підходу. Ключові слова: тренінг, дистанційне навчання, компетентність, професійна майстерність, діяльнісний підхід, ППО, освітній процес, міжкурсовий період.