ІННОВАЦІЙНІ ЗАСАДИ ВИКЛАДАННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ НА НЕСПЕЦІАЛЬНИХ ФАКУЛЬТЕТАХ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Руснак, Іван; Василик, Марина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2021)
У статті обґрунтовано актуальність підвищення якості іншомовної освіти випускників закладів вищої освіти неспеціальних факультетів як засобу їхньої професійної мобільності на вітчизняному і світовому ринку праці та міжкультурного спілкування в сучасному глобалізованому світі. Висвітлено особливості використання в навчанні англійської мови сучасних інформаційних і мультимедійних технологій та інноваційних підходів у формуванні навичок та вмінь читання, письмового мовлення, комунікативних компетентностей. Ключові слова: англійська мова, інноваційні засади, методи навчання, інформаційні технології, мультимедійні технології, неспеціальні факультети, здобувачі освіти, комунікативні компетентності, заклади вищої освіти, освітній процес