ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ ДО ФОРМУВАННЯ В УЧНІВ УМІНЬ РОБОТИ З ГРАФІЧНИМ РЕДАКТОРОМ - Комар, Ольга; Гаращук, Євгеній (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2021)
У статті уточнено зміст поняття професійна підготовка вчителя початкової школи. Проаналізовано праці видатних учених щодо професійної підготовки майбутніх учителів початкової школи. Здійснено аналіз стану сучасних досліджень професійної підготовки майбутніх учителів початкової школи до формування в учнів умінь роботи з графічним редактором. Зроблено акцент на знанні студентами вікових особливостей учнів при підготовці завдань графічного редактора. Визначено подальші перспективи вивчення досліджуваної проблеми. Ключові слова: підготовка, професійна підготовка, професійна підготовка майбутнього вчителя, професійні вміння, педагогічна діяльність, початкова школа, формування вмінь, комп’ютерна графіка, графічний редактор.