АЛГОРИТМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ІМІДЖУ ВИКЛАДАЧА ЗАКЛАДУ ВИЩОЇ ОСВІТИ В КОНТЕКСТІ ПЕДАГОГІЧНОГО БРЕНДИНГУ - Юник, Іван (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2022)
У статті уточнено співвідношення понять «імідж професії» та «престиж професії». Конкретизовано чотири види іміджу, які взаємодіють у професійній діяльності науково-педагогічного працівника закладу вищої освіти – ідеальний, бажаний, реальний та дзеркальний. Обґрунтовано три експериментально апробованих алгоритми цілеспрямованого вдосконалення іміджу викладача вишу в контексті педагогічного брендингу. Ключові слова: імідж; викладач закладу вищої освіти; імідж професії; престиж професії; персональний бренд; алгоритм; бренд-комунікація; педагогічний брендинг.