СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОЄКТНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ - Дубова, Наталія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2022)
У статті висвітлено актуальність упровадження проєктної технології у підготовці майбутніх фахівців харчової галузі. Охарактеризовано види проєктів та акцентовано на їхньому діяльнісному характері, виходячи із завдань підготовки кваліфікованих кадрів з метою соціально-економічного розвитку країни. Обґрунтовано методику впровадження проєктної технології під час професійної підготовки бакалаврів харчової галузі; представлено характеристику та практичні рекомендації здійснення ефективної проєктної діяльності у межах дослідницьких проєктів. Ключові слова: фахова підготовка; проєктна діяльність; проєктні технології; професійна компетентність; професійна освіта; харчові технології; дослідницький проєкт; етапи проєкту.