ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ДЛЯ ПРОФЕСІЙНОГО СПІЛКУВАННЯ - Бойко, Яків (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2023)
У статті здійснено огляд переваг застосування окремих цифрових технологій під час вивчення англійської мови для професійного спілкування. Статтю присвячено проблемі особливостей використання інформаційно-комунікаційних технологій, охарактеризовано їх позитивний вплив під час проведення занять з англійської мови для професійного спілкування на думку дослідника Батлера-Паско та наведено деякі ефективні цифрові засоби, як Skype, текстовий процесор, електронна пошта, віртуальні платформи для конференцій, програмне забезпечення для моделювання, мобільні технології та Інтернет як джерела автентичного матеріалу та спілкування. Ключові слова: інформаційно-комунікаційні технології; Інтернет; зворотний зв’язок; комп’ютерні програми; інтернет-ресурси; англійська мова; цифрові технології; англійська мова для професійного спілкування; автентичне спілкування.