РОЗВИТОК НАВИЧОК ДІЛОВОГО ЛИСТУВАННЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ОС МАГІСТР НА ЗАНЯТТЯХ З ДІЛОВОЇ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ - Бойчевська, Ілона; Гут, Наталя (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2023)
Cтаття присвячена формуванню навичок ділового листування здобувачів вищої освіти ОС Магістр економічних спеціальностей на заняттях з Ділової іноземної мови. Автори зауважують, що розвиток навичок ділового письмового спілкування іноземною мовою є невід’ємною частиною процесу навчання іноземної мови за магістерською програмою для здобувачів освіти ОС Магістр економічних спеціальностей. В статті проаналізовано етапи, упродовж яких відбувається навчання діловому листуванню студентів ОС Магістр згідно розробленого навчально-методичного забезпечення дисципліни Ділова іноземна мова в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини. Охарактеризовано комплекс практичних завдань для закріплення та вдосконалення навичок ділового листування. Ключові слова: здобувачі вищої освіти ОС Магістр; діловий лист; ділове спілкування; Ділова іноземна мова; магістри економічних спеціальностей; різновиди ділових листів; структура ділового листа.