РЕЛЕВАНТНІСТЬ ІНФОРМАЦІЙНО-ЦИФРОВИХ СИСТЕМ КРІЗЬ ПРИЗМУ УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДОМ ОСВІТИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ - Засімович, Олена (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2024)
В умовах цифровізації освіти та повномасштабного вторгнення протягом останніх років, коли з мобільного телефона можна почути знайомий голос людини, яка проживає за кордоном, з месенджерів у декілька кліків дізнатися новини, коли роботу можна виконувати з будь-якої точки світу, виникає питання: як ефективно управляти закладом за умови перебування учасників освітнього процесу в різних куточках міста, країни, континенту? Конкурентноспроможний керівник закладу опановує цифрові системи, які забезпечать як ефективний освітній процес здобувачів освіти, так і управління педагогічними працівниками