ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО ВИКЛАДАННЯ ОСВІТНЬОГО КОМПОНЕНТА «ОХОРОНА ПРАЦІ В ГАЛУЗІ» ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Сусло, Лариса (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2024)
Сьогодні відбуваються значні зміни, які впливають на всі аспекти людського життя, включаючи безпеку, протягом життя одного покоління. У статті висвітлено основні передумови впровадження інновацій при викладанні безпекових дисциплін в закладах вищої освіти, що в сьогоденні є важливим компонентом готовності майбутнього фахівця до професійної діяльності. Використання інновацій для формування безпекової компетентності полягають у співпраці з фахівцями різних служб, зустріч з людьми які отримали травмування (професійні захворювання), показ різного відеоматеріалу з місця подій тощо.