ДИДАКТИЧНІ МОЖЛИВОСТІ ІНТЕРАКТИВНИХ ОНЛАЙН-ДОШОК У ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ В УМОВАХ ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ - Тітова, Любов; Ковтанюк, Інна; Трачук, Ірина; Павлюк, Юлія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2026)
У статті розкрито дидактичні можливості інтерактивних онлайн-дошок як сучасного засобу навчання у підготовці майбутніх педагогів в умовах змішаного навчання. Обґрунтовано їх педагогічний потенціал, визначено основні дидактичні функції та педагогічні умови ефективного використання. Описано методичні підходи до інтеграції онлайн-дошок в освітній процес. Визначено перспективи подальших досліджень у напрямі експериментальної перевірки ефективності педагогічних умов використання інтерактивних онлайн-дошок у процесі підготовки майбутніх учителів у змішаному навчанні.