ФОРМУВАННЯ ДОСЛІДНИЦЬКИХ УМІНЬ СТАРШОКЛАСНИКІВ ЗАСОБАМИ GEOGEBRA (НА ПРИКЛАДІ ТЕМИ «ПОХІДНА ТА ЇЇ ЗАСТОСУВАННЯ») - Кугай, Наталія; Громак, Артемій (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2026)
Запропоновано методику формування дослідницьких умінь старшокласників засобами GeoGebra під час вивчення теми «Похідна та її застосування». Розроблено інтерактивні моделі і робочі аркуші на принципах «сліпого дослідження» й візуальної симуляції. Описано практичний досвід впровадження методики, який підтвердив її ефективність.