МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ ДО ВЕДЕННЯ ДОКУМЕНТАЦІЇ У СФЕРІ ТРЕНІНГОВОЇ РОБОТИ З ЛІТНІМИ ЛЮДЬМИ - Григоренко, Тетяна; Супрун, Дар’я; Осадченко, Інна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2026)
У статті обґрунтовано методичні аспекти підготовки майбутніх соціальних працівників до ведення професійної документації в межах тренінгової роботи з літніми людьми. Систематизовано функціональні блоки діловодства та розроблено критерії оцінювання студентських проєктів. Визначено особливості адаптації форм обліку до умов кризового кейс-менеджменту в період воєнного стану. Окреслено інтерактивні методи навчання (кейс-методи, методику «Мозаїка») та шляхи формування психоемоційної стійкості студентів проти вигорання. Визначено перспективи цифровізації документації.