КОМП’ЮТЕРНІ ТА МУЛЬТИМЕДІЙНІ ОСВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ФАХОВІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ - Бондаренко, О. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядаються окремі питання впровадження комп’ютерних і мультимедійних технологій у навчальний процес вищих навчальних закладів, як одного з найбільш ефективних підходів формування перспективної системи освіти. Розкриваються ключові поняття: «комп’ютерні технології» і «мультимедійні технології». Акцентується увага на перевагах інноваційних технологій перед традиційними засобами освіти, та наводяться приклади їхнього використання. The article presents individual questions of introduction of computer-based and multimedia technologies to the educational process of higher educational establishments as one of the most effective methods of forming of the perspective system of education. The main attention is given to the key notions: «computerbased technologies» and «multimedia technologies». The author pays attention to the advantages of innovation technologies over the traditional means of education and gives examples of their use.