ІСТОРИЧНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ КРАЄЗНАВЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ - Бондаренко, Т. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті висвітлені деякі історичні аспекти краєзнавчої діяльності в Україні та робота окремих краєзнавчих осередків в Черкаській області. In this article we sow some history aspects of regional activity in Ukraine and the work of separate cells in Cherkasy region.