ФОРМИРОВАНИЕ КУЛЬТУРЫ ОТНОШЕНИЙ МЛАДШИХ ШКОЛЬНИКОВ НА УРОКАХ РУССКОГО ЯЗЫКА - Кочубей, Л. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті теоретично обґрунтовано роль формування культури взаємин молодших школярів на уроках з російської мови. The forming of the culture of relationships at the Russian lessons is theoretically proved in the article.