ВПЛИВ ЗАСОБІВ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ НА ПРОЦЕС СОЦІАЛІЗАЦІЇ ОСОБИСТОСТІ ДИТИНИ - Печенко, І. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті автор звертається до вивчення процесу соціалізації особистості у дитинстві з позиції його специфіки у сучасних умовах соціальної нестабільності, зокрема через обґрунтування впливу засобів масової інформації на процес соціалізації особистості дитини. In the article an author speaks to the study of process of socialization of personality in childhood from position of his specific in the modern terms of social instability, in particular through of influencing of mass medias on the process of socialization of personality of child.