ІНТЕГРАТИВНІ ЗОНИ ЯК ОРІЄНТИР ДЛЯ ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ МАТЕМАТИКИ ДО РОБОТИ У ГУМАНІТАРНОМУ КЛАСІ - Панішева, О. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглянуто один із аспектів формування операційно-діяльнісного компоненту готовності майбутніх учителів математики до роботи у класах гуманітарного профілю – розвиток навичок здійснювати інтеграцію. Конкретизувати навички здійснення інтеграції автор пропонує, визначивши інтегративні зони. Одним із шляхів вироблення необхідних навичок пропонується використання у навчальному процесі комплексних міжпредметних завдань. One of the way forming readiness for work in humanitarian classes – development integrational skills. Author proposes use complex tasks for this purpose in higher school.