ПЕРЕПІДГОТОВКА ВЧИТЕЛЯ В КОНТЕКСТІ ЙОГО ОСОБИСТІСНО-ПРОФЕСІЙНОГО СТАНОВЛЕННЯ (ТЕОРЕТИЧНІ ПОШУКИ 20-х РОКІВ ХХ СТОЛІТТЯ) - Пахомова, Т. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті йдеться про перепідготовку вчителя в контексті його особистісно-професійного становлення в 20-х роках ХХ століття. The article considers retraining teachers in the context of their individual and professional making in the 20-s of the twentieth century.