ЦЕЛИ ОБУЧЕНИЯ ИНОСТРАННОМУ ЯЗЫКУ В ВУЗЕ В РАМКАХ МЕЖКУЛЬТУРНОЙ КОММУНИКАЦИИ - Резник, Н.; Ткачева, Е. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядаються концепції міжкультурної комунікації, розроблені у чотирьох напрямках: педагогічному, мовленнєвому, країнознавчому та літературознавчому. Автор підкреслює важливість міжкультурного спілкування і моделювання діалогу культур. This article deals with of the conception cross – cultural communication. It is considerated in the few or four lines: pedagogic, linguistic, countrystuding and theory of literature. The author emphasizes the important of cultural communication and the modeling of culture dialogue.