КУЛЬТУРОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ МУЗИЧНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ - Шевченко, О. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядається діалектика взаємодії музично-педагогічної освіти та культури. Доведено, що застосування культурологічного підходу у змісті музично-педагогічної освіти сприяє професійному та загальнокультурному розвитку майбутніх музикантів-педагогів. Dialectics of the education and culture interrelation is considered. Cultural approach perspectives as a base of the modern musical education are grounded.