СТРУКТУРА ТА ЗМІСТ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ З ФІЗИЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ В ОКРЕМИХ КРАЇНАХ ЄВРОПИ - Бєлікова, Наталія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті висвітлено структуру та зміст професійної підготовки фахівців з фізичної реабілітації (фізичної терапії) у Польщі, Чеській Республіці та Болгарії; показано різноманітність структури вищої освіти в галузі фізіотерапії в межах національних систем освіти. В статье отражена структура и содержание профессиональной подготовки специалистов по физической реабилитации (физической терапии) в Польше, Чешской Республике и Болгарии; показано разнообразие структуры высшего образования в отрасли физиотерапии в рамках национальных систем образования. The article describes the structure and content of training in physical rehabilitation (physical therapy) in Poland, the Czech Republic and Bulgaria, shows the diversity of the structure of higher education in physiotherapy as part of national education systems.