КОМУНІКАТИВНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ ЯК ФАКТОР ПРОФЕСІЙНОЇ УСПІШНОСТІ У МАЙБУТНІХ КЕРІВНИКІВ ОПЕРАТИВНО- РЯТУВАЛЬНОЇ СЛУЖБИ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ - Гора, В’ячеслав (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті досліджуються підходи до визначення суті поняття комунікативна компетенція. Автор аналізує особливості професійного спілкування працівників органів МНС. В статье исследуются подходы к определению сути понятия коммуникативная компетенция. Автор анализирует особенности профессионального общения работников органов МЧС. In the article, going is probed near determination of essence of concepts communicative jurisdiction. An author analyses the features of professional intercourse of workers of organs of MINISTRY of emergency measures.