СТРУКТУРА ДІЯЛЬНОСТІ ШКІЛЬНОЇ СОЦІАЛЬНОЇ ПСИХОЛОГО- ПЕДАГОГІЧНОЇ СЛУЖБИ - Колесникова, Оксана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті здійснено аналіз системи діяльності шкільної соціальної психолого-педагогічної служби з позиції структурного підходу. Виокремлено та охарактеризовано основні її елементи: місію, мету, суб’єкта та об’єкта діяльності служби, їх роль, функції та зміст. Належну увагу приділено характеристиці процесу взаємодії учасників шкільної соціальної психолого-педагогічної служби. В публікації представлено схематичне зображення структури діяльності шкільної соціально-психологічної служби, запропоноване автором. В статье осуществлен анализ системы деятельности школьной социальной психолого-педагогической службы с позиции структурного подхода. Выделены и охарактеризованы основные ее элементы: миссию, цель, субъекта и объекта деятельности службы, их роль, функции и содержание. Особое внимание уделено характеристике процесса взаимодействия участников школьной социальной психолого-педагогической службы. В публикации представлено схематическое изображение структуры деятельности школьной социальнопсихологической службы, предложенное автором. In the article the analysis of the system of activity of school social psichologypedagogical service is carried out from position of structural approach. Her basic elements are distinguished and described: mission, sweep, subject and object of activity of service, their role, functions and maintenance. The proper attention is spared to description of process of co-operation of participants of school social psichology-pedagogical service. The schematic image of structure of activity of school socialpsychological service, offered by an author, is presented in a publication.