ТЕРМІНОЛОГІЧНИЙ АНАЛІЗ ДИДАКТИЧНИХ КАТЕГОРІЙ: «СИСТЕМА», «ВИД», «ТИП», «МОДЕЛЬ», «ТЕХНОЛОГІЯ» - Осадченко, Інна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті на основі опрацювання наукових джерел здійснено термінологічний аналіз дидактичних категорій, таких як «дидактична система», «вид навчання», «тип навчання», «модель навчання», «технологія навчання». Визначено ієрархічність означених дидактичних категорій на основі системного підходу до процесу навчання. В статье на основе обработки научных источников произведен терминологический анализ дидактических категорий, таких как «дидактическая система», «вид обучения», «тип обучения», «модель обучения», «технология обучения». Определена иерархичность названых дидактических категорий на основе системного подхода к процессу обучения. On the basis of scientific sources processing the terminological analysis of didactic categories, such as «didactic system», «didactic face», «didactic type», «model», «technology» is made in article. The hierarchy of abovementioned didactic categories is defined on the basis of the system approach to training process.