СУЧАСНІ ПОГЛЯДИ НА ПРОБЛЕМУ РОЗВИТКУ КРЕАТИВНОСТІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ - Подорожна, Ірина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті проаналізовано погляди сучасних дослідників на проблему розвитку креативності майбутніх учителів. Виявлено основні шляхи розвитку креативності майбутніх учителів різних профілів навчання. В статье проанализированы взгляды современных исследователей на проблему развития креативности будущих учителей. Выявлены основные пути развития креативности будущих учителей разных профилей обучения. In article sights of modern researchers on a problem of development of creativity of the future teachers are analyzed. The basic ways of development of creativity of the future teachers of different profiles of training are revealed.