ВПЛИВ КІНОМИСТЕЦТВА НА МОРАЛЬНО-ЕСТЕТИЧНІ ЦІННОСТІ СТУДЕНТІВ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ - Запорожець, Т. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядається вплив кіномистецтва на особистість та її морально-естетичні цінності. Подається аналіз рівнів впливу кіномистецтва. The article deals with the analyzing of the psychological and pedagogical specifities of the influence of cinema’s art on person, his/her moral and esthetical values. There is also given an analyze of the influence of the cinema’s art.