ЗНАЧЕННЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ У СТАНОВЛЕННІ НОВОЇ ПАРАДИГМИ ОСВІТИ - Калюжна, В. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядається питання самостійної роботи студентів як один з основних напрямів нової освітньої парадигми. Аналіз цього напряму проводиться на прикладі самостійної роботи студентів під час вивчення іноземної мови. In the article it is considered the students’ independent work as one of the main trends of the new educational paradigm. The analysis of this trend is conducted on the example of the students’ independent work during study of foreign language.