ЗДОБУТКИ І ВТРАТИ УКРАЇНСЬКОЇ КУЛЬТУРИ ЗА РОКИ НЕЗАЛЕЖНОСТІ - Кривчик, Г. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті автор аналізує здобутки і втрати української культури за роки незалежності. In the article an author analyses achievements and losses of the Ukrainian culture for years independence.