РОЛЬ ЕТНІЧНИХ СТЕРЕОТИПІВ У ФОРМУВАННІ ІНШОМОВНОЇ КОМУНІКАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ СУЧАСНОГО СТУДЕНТА ЯК МАЙБУТНЬОГО ФАХІВЦЯ - Кухта, І.; Кухта, М. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розкрита суть етнічних стереотипів та обґрунтована їх роль у формуванні іншомовної комунікативної культури сучасного студента. Essence of ethnical stereotypes is observed and their role in foreign communicative culture forming of modern student is considered in the article.