ПІДХОДИ ДО РОЗУМІННЯ СІМ’Ї І ФАКТОРІВ СІМЕЙНОГО ВИХОВАННЯ - Кушнір, Валентина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядаються основні характеристики сім’ї як соціально-педагогічної системи. В статте рассматриваются основные характеристики семьи как социально-педагогической системы. The article main characteristics of the family as the socio-educational system.