ПРО ОРГАНИЗАЦІЮ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКОВОЇ РАБОТИ В УНІВЕРСИТЕТІ - Прошкін, Володимир (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглянуто основні форми організації науково-дослідної роботи майбутніх учителів у процесі університетської підготовки. Проаналізовано потенціал наукових структурних підрозділів університету щодо залучення студентів до активної дослідницької діяльності. Виділено механізми організації науково-методологічних семінарів-презентацій наукових досягнень кафедр університету. В статье рассмотрены основные формы организации научноисследовательской работы будущих учителей в процессе университетской подготовки. Проанализирован потенциал научных структурных подразделений университета по привлечению студентов к активной исследовательской деятельности. Выделены механизмы организации научнометодологических семинаров-презентаций научных достижений кафедр университета. In the article examined the main forms of organization future teachers’ scientific and research work in the university training process. Analyzed an ability to involve students in active scientific activity in university’s scientific structural departments. Singled out organizations’ mechanisms of scientific and methodological seminar and presentation departments’ scientific achievement.