ТВОРЧЕ ВИКОРИСТАННЯ ДОСВІДУ НІМЕЦЬКОЇ ДОШКІЛЬНОЇ ПЕДАГОГІКИ ТА ОСВІТИ У КОНТЕКСТІ ЗАВДАНЬ СУЧАСНОГО УКРАЇНСЬКОГО ДОШКІЛЛЯ - Хало, Зоряна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті визначено можливості творчого застосування досвіду дошкільних закладів Німеччини в системі інтелектуального розвитку дитини-дошкільника в Україні. Обґрунтовано головні напрями удосконалення системи українського дошкілля з урахуванням новітніх досягнень німецьких науковців. В статье определены возможности творческого применения опыта дошкольных заведений Германии в системе интеллектуального развития ребенка-дошкольника в Украине. Обоснованно главные направления усовершенствования системы украинского дошкольного воспитания с учетом новейших достижений немецких ученых. The possibilities of creative application of German preschool establishment experience in the system of intellectual development of a preschool child in Ukraine are defined in the article. The main trends to improve Ukrainian preschool system taking into account the newest achievements of the German research workers are grounded here.