СУТНІСТЬ ТА ОСОБЛИВОСТІ ІННОВАЦІЙНО- ЗОРІЄНТОВАНОГО ПІДХОДУ У СУЧАСНІЙ ВИЩІЙ ОСВІТІ - Артюшина, Марина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядається проблема розробки ефективних моделей професійної підготовки у сучасній освіті. Аналізуються наявні підходи, доводиться необхідність орієнтації професійної освіти на формування інноваційних властивостей особистості майбутніх фахівців. В статье рассматривается проблема разработки еффективных моделей профессиональной подготовки в современном образовании. Анализируются существующие подходы, доказывается необходимость ориентации профессионального образования на формирование инновационных качеств личности будущих специалистов. The article deals with the problem of working out effective patterns of the professional training for modern education. The author analyses available method, proves the necessity of orienting of professional training on developing innovatory qualities of a personality of future specialists.