CИТУАЦІЯ УСПІХУ ЯК ВИЗНАЧАЛЬНА УМОВА ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ НАВЧАННЯ СТАРШОКЛАСНИКІВ ГУМАНІТАРНИМ ДИСЦИПЛІНАМ - Велика, Аліна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядається етимологічна характеристика поняття «ситуація успіху», визначені концептуальні засади створення позитивно забарвлених ситуацій в процесі вивчення старшокласниками гуманітарних дисциплін. В статье рассматривается этимологическая характеристика понятия «ситуация успеха», обозначены концептуальные начала создания позитивно окрашеных ситуаций в процессе изучения старшеклассниками гуманитарных дисциплин. The article deals with the etymological characteristic of the notion «situation of success», defines conceptual foundations of creation of positively coloured situations in the process of studying the humanities by senior pupils.