ІНТЕРАКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ КОЛЕКТИВНО-ГРУПОВОГО НАВЧАННЯ НА УРОКАХ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ В СТАРШІЙ ШКОЛІ - Дженджеро, Оксана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті представлені моделі практичного застосування інтерактивних технологій колективно-групового навчання на уроках української мови в старших класах. В статье представлены модели практического использования интерактивных технологий коллективно-группового обучения на уроках украинского языка в старших классах. Іn the article the presented models of practical use of the collective-group teaching on the lessons of Ukrainian in higher forms.