РОЗРОБКА УРОКУ З ЕЛЕМЕНТАМИ ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Кравчук, Оксана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Урок розроблений для вчителів початкових класів з інтерактивними технологіями, який допоможе учителю зробити процес навчання цікавим та доступним. Урок разработан для учителей начальных классов с интерактивными технологиями, который поможет учителю сделать процесс обучения интересным и доступным. A lesson is developed for the teachers of elementary school with interactive technologies, which will help a teacher to do the process of studies interesting and accessible.