ВИВЧЕННЯ ЛЕКСИКИ ІЗ СИМВОЛІЧНИМ КОМПОНЕНТОМ НА ПОЗНАЧЕННЯ НАЗВ ОДЯГУ ЗАСОБАМИ ІНТЕРАКТИВАЦІЇ - Кузнецова, Галина; Кірдей, Олеся (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті подаються й аналізуються інтерактивні дидактичні й лінгвістичні методи, вправи вивчення лексем-побутивізмів із символічним компонентом на позначення назв одягу в класах гуманітарного профілю. В статье подаются и анализируются интерактивные дидактические и лингвистические методы, упражнения изучения лексических бытовых терминов с символическим компонентом, обозначающих название обежды в классах гуманитарного профиля. In the article the interactive didactic and linguistic methods and exercises at the learning the common lexemes with the symbolic component for the clothes’ names determination in the classes with bias to humanities are given and analyzed.