ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЗАНАВЧАЛЬНОЇ РОБОТИ ЗІ СТУДЕНТАМИ У ВИЩОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ПЕДАГОГІЧНОМУ ЗАКЛАДІ - Овчарова, Олеся (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Розглянуто особливості організації позанавчальної роботи зі студентами-майбутніми вчителям, роль та місце позанавчальної роботи у вищому навчальному закладі для майбутнього вчителя. Рассмотрены особенности организации внеучебной работы со студентами – будущими учителями, роль и место внеучебной работы в высшем учебном заведении для будущего учителя. Features of organization of out of classes work with the future students are examination. The role and the place of this work in the higher educational establishment.