ВПЛИВ ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ НА МІЦНІСТЬ ЗНАНЬШКОЛЯРІВ - Пелих, Марина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядаються інтерактивні технології навчання та їх вплив на міцність знань школярів. Висвітлено основні ідеї цих технологій та зазначається доцільність їх використання у навчально-виховному процесі учнів. В статье рассматриваются интерактивные технологии обучения и их влияние на силу знаний школьников. Освещены основные идеи этих технологий и указывается целесообразность их использования в учебно-воспитательном процессе учеников. The ideas of interactive technologies of studying and its influence on durability of pupils’ knowledge are examined in the article. The main ideas of interactive technologies of studying are shown and its expediency of use in the process of pupils’ studying is considered.