ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ТЕХНОЛОГІЙ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ ДО РОБОТИ З ДІТЬМИ ДЕВІАНТНОЇ ПОВЕДІНКИ - Пихтіна, Ніна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
В статті представлений досвід використання інтерактивних технологій та технологій зворотнього зв’язку у професійній підготовці соціальних педагогів у Ніжинській вищій школі в контексті процесів інноватизації та інформатизації, як базових в реалізації завдань реформування вітчизняної вищої педагогічної освіти. В статье представлен опыт использования интерактивных технологий и технологий обратной связи в профессиональной подготовке социальных педагогов в Неженской высшей школе в контексте процессов инноватизации и информатизации, как базовых в реализации задач реформирования отечественного высшего педагогического образования. The author of the article introduces the experience of using interactive and feedback technologies in social pedagogues’ professional training at Nizhyn University in the context of innovation and informatization processes as fundamental tasks of reforming teacher training in the Ukrainian system of higher education.