ІНТЕРАКЦІЯ «ВИКЛАДАЧ – ТВОРЧИЙ УЧЕНЬ» У СВІТЛІ СУЧАСНИХ ПЕДАГОГІЧНИХ ТЕНДЕНЦІЙ - Швай, Роксоляна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Творча молодь завдає клопоти викладачам оригінальними питаннями, несподіваними відповідями, припущеннями, оригінальним гумором та схильністю до жартів. Творчість потрібно оцінювати, застосовуючи критерій оригінальності, корисності щодо кожної молодої людини індивідуально. Творческая молодежь создает хлопоты преподавателям оригинальными вопросами, неожиданными ответами, предположениями, оригинальным юмором и склонностью к шуткам. Творчество нужно оценивать, используя критерий оригинальности, ценности относительно каждой молодой особы индивидуально. The creative youth makes some trouble for the teacher with original questions, unexpected answers, suppositions, creative humor and jokes. The criteria of importance and originality must be taken into account by evaluation every young person.