ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ МЕТОДІВ У ПРОЦЕСІ ГРОМАДЯНСЬКОЇ СОЦІАЛІЗАЦІЇ СТАРШОКЛАСНИКІВ - Швець, Тетяна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті висвітлюється необхідність використання інтерактивних методів у позакласній діяльності з метою вдосконалення ефективності процесу громадянської соціалізації старшокласників. В статье освещается необходимость использования интерактивных методов во внеклассной деятельности с целью усовершенствования эффективности процесса гражданской социализации старшеклассников. The article covers the necessity of interactive methods use for extracurricular activity with the purpose of improvement of process efficiency of senior pupils civil socialization.