СТРУКТУРА МУЗИКАЛЬНОСТІ: ОСНОВИ ТЕОРЕТИЧНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ - Григорчук, Ігор; Федюра, Світлана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття присвячена проблемі музикальності, що є однією із центральних у музикально-психологічних дослідженнях, її рішення може суттєво вплинути на теорію та практику їх розвитку. Не менш актуальним у дослідженні є розгляд структури музикальності. Стаття посвящена проблеме музыкальности, что есть одной из центральных в музыкально-психологических исследованиях, её решение может существенно повлиять на теорию и практику их развития. Не менее важное значение имеет рассмотрение структуры музыкальности. Article is devoted to the problem of musicality, which is one of the central music and psychological research, its decision can significantly affect the theory and practice of their development. No less important is the consideration of the structure of musicality.