ФЕНОМЕН ТВОРЧОСТІ: МОТИВАЦІЇ ТВОРЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТА ОСОБИСТІСНІ РИСИ ТВОРЦІВ - Листопад, Олексій (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Проаналізовано особливості творчої особистості. Висвітлено характерні проблеми мотивації творчої діяльності. Експериментально визначено основні якості вчителя, що сприяють успішній творчій діяльності. Експериментально проаналізовано найбільш популярні методики розвитку творчої особистості. Проанализированы особенности творческой личности. Отражены характерные проблемы мотивации творческой деятельности. Экспериментально определены основные качества учителя, которые способствуют успешной творческой деятельности. Экспериментально проанализированы наиболее популярные методики развития творческой личности. The features of creative personality are analysed. The characteristic problems of motivation of creative activity are reflected. Basic qualities of teacher are experimentally certained which are instrumental in successful creative activity. The most popular methods of development of creative personality are experimentally analysed.