ПРОБЛЕМИ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ В УМОВАХ ІНФОРМАЦІЙНОГО СУСПІЛЬСТВА - Мартинюк, Михайло; Стеценко, Надія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розкриваються основні проблеми підготовки майбутніх фахівців, деякі аспекти освітньої діяльності вузу із застосуванням телекомунікацій, механізм використання новітніх інформаційно-комуніційних технологій у підготовці майбутніх учителів. В статье раскрываются основные проблемы подготовки будущих специалистов, некоторые аспекты образовательной деятельности вуза с применением телекоммуникаций, механизм использования новейших информационно-комуникационных технологий в подготовке будущих учителей. The article reveals the basic problem of training future professionals, some aspects of the educational activities of the institution with the use of telecommunications, the mechanism to use modern information сommunication technologies in preparing future teachers.