ОСОБЛИВОСТІ РЕАЛІЗАЦІЇ ОСОБИСТІСНО ОРІЄНТОВАНОГО НАВЧАННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПРИ ВИВЧЕННІ ДИСКРЕТНОЇ МАТЕМАТИКИ - Медведєва, Марія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядаються особливості реалізації особистісно орієнтованого навчання з використанням інформаційних технологій при вивченні дискретної математики студентами вищих навчальних закладів. Розкрито методичні умови використання нових форм організації навчально-виховного процесу, розроблено методичні рекомендації з впровадження їх у практику ВНЗ. В статье рассматриваются особенности реализации личностно ориентированного обучения с использованием информационных технологий при изучении дискретной математики студентами высших учебных заведений. Раскрыто методические условия использования новых форм организации учебно-воспитательного процесса, разработаны методические рекомендации по внедрению их в практику высшего учебного заведения. The article deals with peculiarities of realization of the personal oriented teaching using the informational technologies in studying the discrete mathematics by students of higher educational establishments. The methodological conditions of using new forms of organization teaching and educational process have been uncovered, the methodological recommendations with implementation them into practice of higher educational establishment have been developed.