ФОРМИРОВАНИЕ УМЕНИЙ АУДИРОВАНИЯ ЯМАЙСКОГО ВАРИАНТА АНГЛИЙСКОГО ЯЗЫКА - Никитина, Юлия; Королькова, Мария (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Нарастающий диалог культур и открытые границы приводят к возможности общения с носителями разных вариантов английского языка, например, ямайского, понимание которого, в силу достаточного отличия от нормативного английского языка, затруднено. Зростаючий діалог культур та відкриті кордони призводять до можливості спілкування з носіями різких варіантів англійської мови, наприклад, ямайської, розуміння якої, в силу достатньої відмінності від нормальної англійської мови ускладнено. Increase of dialogue of cultures and opened borders to possibility of communication with native speaker of different variants of English, for example, Jamaican, which understanding is hard to understand because of great difference from normative English.